Редактор: e-mail: снимка bTVЖената, която е замесена в инцидента с протестиращите пред Румънското

...
Редактор: e-mail: снимка bTVЖената, която е замесена в инцидента с протестиращите пред Румънското
Коментари Харесай

Адвокат на арестуван протестиращ: Жената с колата минаваше през служебния вход на полицията

Редактор: 

e-mail: 

снимка bTV

Жената, която е забъркана в случая с протестиращите пред Румънското посолство в София, е минавала през служебния вход на полицейското ръководство, където е дала показания. Тя не е записана в дневника публично, което е нарушаване. Също по този начин на дамата не е взета проба за алкохол и опиати, което би трябвало да стане при подобен случай. Това сподели в студиото на bTV Полина Велчева, юрист на един от арестуваните протестиращи.

Защитничката описа също, че не е имала достъп част и половина до клиента си, който се споделя Георги Георгиев, след задържането му, за което е подала сигнал. Велчева добави, че при разпознаването му от дамата той е бил единствен без връзки на обувките, което ясно подсказва, че е арестуван.

Адвокатът описа, че съгласно описа на Георгиев, дамата с колата първо е спряла, след това е траяла през колело, а пред автомобила е имало паднало момиче. На мястото в този миг при протестиращите е имало и деца. Заедно с това протестиращите не са знаели, че в колата е имало деца.

Клиентът на Велчева твърди, че не е взел участие в увреждането на колата. Той е бил привикан за информация от полицията, след което е арестуван. Георгиев остава в ареста. По специалност е готвач.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР